Template:File source/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
العربية  asturianu  беларуская (тарашкевіца)‎  বাংলা  català  čeština  dansk  Deutsch  Ελληνικά  English  español  euskara  فارسی  suomi  français  galego  עברית  hrvatski  magyar  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  norsk bokmål  Plattdüütsch  Nederlands  norsk nynorsk  norsk  polski  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  svenska  ไทย  Türkçe  українська  Tiếng Việt  简体中文‎  繁體中文‎  +/−
Waarschuwing
Dit bestand kan verwijderd worden.
Bedankt voor het uploaden van [[:{{{1}}}]]. Ik heb gezien dat bij dit bestand op dit moment niet vermeld wordt wie het gemaakt heeft, dus de auteursrechtenstatus is onduidelijk. Als u dit bestand niet zelf heeft gemaakt, dan moet u beargumenteren dat we het recht hebben het bestand te gebruiken op Wikimedia Commons (zie het aangeven van auteursrechtenstatus hieronder). Als u het bestand niet zelf gemaakt heeft, geef dan aan waar u het heeft gevonden, in veel gevallen: link naar de website waar u het vandaan heeft, en vermeld de voorwaarden waaronder het bestand volgens die bron gebruikt mag worden. Als de content een afgeleid werk of een auteursrechtelijk beschermd werk is, dan dient u ook de namen en de licentie van de oorsponkelijke auteur(s) te vermelden.

Als er bij het bestand geen auteursrechtenstatus is aangegeven, voeg die dan ook toe. Als u het bestand zelf heeft gemaakt, dan kan u {{GFDL-self}} gebruiken om het het vrij te geven onder de nl:GFDL, {{self|cc-by-sa-3.0}} om het vrij te geven onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen-licentie, of {{Cc-zero}} om het vrij te geven in het publieke domein. Zie Commons:Copyright tags voor een volledige (Engelstalige) lijst van beschikbare licentiesjablonen.

Alle bestanden zonder bronvermelding en/of zonder licentie worden een week na constatering van het ontbreken van een van deze twee punten verwijderd, zoals beschreven staat op criteria voor snelle verwijdering (Engels). Als u ook andere bestanden heeft toegevoegd, controleer dan alstublieft of u daar wel een bronvermelding en licentie hebt geplaatst. Dank u.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File source}} instead.