Template:Images provided by Château de Versailles/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Versailles chateau.jpg Оваа слика, дело на службено лице во Версајскиот дворец или преземено од неговите збирки,
е подигнато на Ризницата во текот на соработката помеѓу Версајскиот дворец и Викимедија Франција.

Поврзано: „Викимедија го зазема Версајскиот дворец


Deutsch | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Images provided by Château de Versailles}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Images provided by Château de Versailles}} instead!