Template:Imagicity/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е преземена од imagicity.com и е заштитена со авторски права.
Сликава е под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови 3.0 Нелокализирана.
Дозволата од imagicity.com ќе ја најдете овде (архивирана тука).

English | español | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Imagicity}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Imagicity}} instead!