Template:Inaccurate-map-disputed/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Ambox globe content.svg Точноста на оваа карта е ставена под прашање, и тоа од следниве причини: разговор
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Inaccurate-map-disputed}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Inaccurate-map-disputed}} instead!