Template:Inappropriate username/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Gtk-dialog-info.svg
Вашето корисничко име е блокирано бидејќи е неприфатливо (за повеќе информации, видете го начелото за кориснички имиња) Ви препорачуваме да создадете нова сметка и да учествувате на Ризницата под некое поумесно име. Ова можете да го сторите на еден од следниве начини:
  1. Создајте нова сметка со прифатливо име, и по можност напишете порака на дното на оваа страница во која ќе го соопштите новото име
  2. Ако веќе имате уредувано под ова име и сакате уредувањата да се преместат за да важат за новото име, тогаш пишете му е-пошта на администраторот наведен во дневничкиот запис за блокот и побарајте му ново име, и тој ќе ве додаде на страницата Commons:Менување на корисничко име.

За другите посетители на страницата: ако сметате дека некое корисничко име е блокирано по грешка, искажете се на страницата за разговор на тој корисник.


Català | Deutsch | Deutsch (Sie-Form) | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Hrvatski | עברית | हिन्दी | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Português | Simple English | Svenska | Українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Inappropriate username}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Inappropriate username}} instead!