Template:Insignia-Sweden/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Flag of Sweden.svg
На оваа слика е прикажан регистриран грб од Шведска. Иако самиот дизајн е слободен за употреба (согласно лиценцата), забрането е истиот да се користи на начин каде би се подразбрало дека неговиот носител има поддршка од општината, областа или властите (на пр. користење на грбот како дел од заштитен знак или други комерцијални производи). За ова е потребна дозвола од општината, обласниот совет или друга управа која се симболизира на грбот. Ова е пропишано во законите СФС 1970:498 и 1976:100.
Оваа ознака не се однесува на авторските права или изворот на делото. Покрај ова треба да стои нормална ознак за авторски права. Погледајте ја страницата Commons:Licensing за повеќе информации.

English | македонски | русский | suomi | svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Insignia-Sweden}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Insignia-Sweden}} instead!