Template:Insignia Catalonia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
На сликава е прикажано знаме или грб на управна единица во Каталонија. За употребата на вакво обележје важат извесни правни ограничувања, независно од авторскоправниот статус на оваа слика. Некои од ограничувањата гласат:
  • Сликата не смее да се користи во состав на други слики (логоа на организации, сојузи, граѓански друштва или политички партии).
  • Сликата не смее да претставува ништо друго освен управната единица.

català | English | español | italiano | македонски | sicilianu | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Insignia Catalonia}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Insignia Catalonia}} instead!