Template:InteractiveViewer/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Интерактивен приказник Оваа слика има многу пиксели и затоа може да се вчитува неисправно или да ви го закочи прелистувачот. Interactive large-image-viewer (non-Flash)

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{InteractiveViewer}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{InteractiveViewer}} instead!