Template:Interface-mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа страница на други јазици:

{{{{{template}}}}}

Овој шаблон се користи на македонските страници на Ризницата (Commons), со цел да се вчита посредникот на македонски јазик за IP-корисници.

Начин на користење : {{interface-mk|name=ИмеНаСтраница|template=lang-mp}} Interface-mk