Template:Ipernityreview/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Telif inceleme.png Оваа слика, првично објавена на Ipernity, сè уште ја нема проверено администратор или доверлив корисник за да утврди дали горенаведената лиценца е исправна. Повеќе напатствија ќе добиете на Category:Ipernity review needed.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Ipernityreview}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Ipernityreview}} instead!