Template:JewishEncyclopedia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи е преземена од Еврејската енциклопедија (1901-1906). Авторските права на таа книга се истечени, и затоа оваа слика е во јавна сопственост.
Flag of Argentina

English | français | עברית | Հայերեն | italiano | 日本語 | Kurdî | македонски | português | português do Brasil | русский | shqip | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{JewishEncyclopedia}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{JewishEncyclopedia}} instead!