Template:JewishEncyclopedia/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Kjo figurë është nënë licencën public domain sepse ishte pjesë e Enciklopedisë Hebrenjve (1901-1906). Afati i drejtave të autorit për këtë libër ka skaduar dhe kjo figurë gjendet në Domain publik.
Flag of Argentina

English | français | עברית | Հայերեն | italiano | 日本語 | Kurdî | македонски | português | português do Brasil | русский | shqip | +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{JewishEncyclopedia}} instead!