Template:Kölner Tonstudio/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Mikrofon des Kölner Tonstudios Оваа аудиоснимка е направена со опремата тонското студио во Келн, а со средства од Викимедија Германија.
Заинтересираните за употреба на опремата можат да ја контактираат Табита Хамер.

Deutsch | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Kölner Tonstudio}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Kölner Tonstudio}} instead!