Template:KDE logo/header/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

|colspan="2" |

Лиценца на логото на KDE

|-

|

Category:KDE logosKDE Official Oxygen Logo

|На оваа слика е прикажано едно или повеќе логоа на KDE.

  • Умножувањето на логото на KDE подлежи на лиценцата ООЈЛ (LGPL).
  • Сопанисувањето со и употребата на логото на KDE подлежи на лиценцата за заштитен знак KDE e.V.

Имајте превид дека некои логоа може да се повлечени и повеќе да не го претставуваат KDE. Проектот KDE бара да не користите такви логоа. Список на тековните и застарените логоа ќе најдете тука.


čeština | English | Esperanto | Հայերեն | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{KDE logo}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{KDE logo}} instead!