Template:Kartenwerkstatt/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Kartenwerkstatt
Оваа карта е изработена или подобрена на германската Картографска лабораторија (Kartenwerkstatt). И вие можете да предлагате карти за подобрување.

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Kartenwerkstatt}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Kartenwerkstatt}} instead!