Template:Kremlin.ru/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Standard of the President of the Russian Federation.svg
Оваа податотека е преземена од службената страница на Претседателот на Руската Федерација и подлежи на авторски права. Оваа податотека е лиценцирана со лиценцата Creative Commons Наведи извор 3.0 Нелокализирана . Накратко: слободно можете да ја распространувате и менувате под услов да ја наведете страницата www.kremlin.ru.

Писмото со одобрување од Секретарот за печат на Претседателот на Руската Федерација е достапно како Kremlin authorisation-English.pdf.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Kremlin.ru}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Kremlin.ru}} instead!