Template:L'été des régions/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Logo Été Des Regions.png
Оваа слика е подигната како дел од Летото на француските региони.

brezhoneg | বাংলা | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{L'été des régions}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{L'été des régions}} instead!