Template:LGBTcollective-source/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Податотекава е достапна преку ЛГБТ-колективот за слободни медиуми


български | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{LGBTcollective-source}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{LGBTcollective-source}} instead!