Template:LargeImage/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Предупредување Некои прелистувачи не можат да ја прикажат оваа слика при полна резолуција: Сликава има необично многу пиксели и може да не се вчита како што треба, или пак да ви го закочи прелистувачот. Прегледувач на големи слики (без флеш)

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{LargeImage}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{LargeImage}} instead!