Template:Ldfkeralam/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Ldfkeralam.org.jpg Оваа слика е преземена од мрежното место ldfkeralam.org. Кај секоја слика ставајте врски до соодветната страница:
Авторските права на сликава ги има ldfkeralam.org, а делата се под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови 2.5 Индија.

English | македонски | മലയാളം | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Ldfkeralam}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Ldfkeralam}} instead!