Template:License migration review/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Creative Commons license
Creative Commons Attribution Creative Commons Share Alike
Оваа податотека е подобна за прелиценцирање, а може и да се користи под лиценцата Кријтив комонс НаведиИзвор-СподелиПодИстиУслови 3.0.

Подобноста на сликава за прелиценцирање треба рачно да ја провери некој искусен корисник. Можете да помогнете.


Беларуская (тарашкевіца)‎ | English | Magyar | Italiano | Македонски | മലയാളം | Українська | +/−

Licensing update unknown

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{License migration review}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{License migration review}} instead!