Template:LivePict/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
LIvePict logo.png
Оваа податотека е пренесена од мрежното место LivePict под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови. Накратко: слободно можете да ја користите и менувате податотеката, под услов да го наведете http://www.livepict.com и да ги нудите изведените дела под истата лиценца.Почнувајќи од мај 2010, условите за лиценцирање на LivePict се изменети во „Сите слики се заштитени со авторски права“. Затоа, подигањето на слики од мрежното место LivePict без писмена дозвола од авторот/ите повеќе не е дозволено.

čeština | English | magyar | македонски | suomi | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{LivePict}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{LivePict}} instead!