Template:Logo above threshold of originality/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning.svg Оваа податотека ги задоволува критериумите за брзо бришење.

Оваа податотека прави прекаршок на авторските права бидејќи е лого или изведено дело од лого, кое по дефиниција се смета за заштитено со авторски права, а не е објавено под слободна лиценца, освен ако не е премногу просто за да подлежи на авторски права или е впрочем под слободна лиценца. Ако земете едно лого и самите го изработите однво, тоа не ви дава право да го објавите под слободна лиценца, а Ризницата не дозволува раведна употреба.


Жалба: Ако не сте согласни со брзото бришење на податотеката, тогаш образложете го вашиот став на нејзината страница за разговор.
Доколку оваа страница не ги задоволува критериумите за брзо бришење, тогаш отстранете го ова известување.


Напомена за администраторите: Не бришете го шаблонов, туку само страниците и податотеките што го содржат!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Logo above threshold of originality}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Logo above threshold of originality}} instead!