Template:MANU file/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
МАНУ-Лого.svg
Овој отсликан документ е доставен од матичниот викимедијанец во Македонска академија на науките и уметностите (МАНУ) како дел од проектот за соработка со организацијата Споделено знаење.

English | македонски | українська | +/−

Shared Knowledge Logo.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{MANU file}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{MANU file}} instead!