Template:MIT/i18n/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
< Template:MIT(Redirected from Template:MIT/nl)
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:MIT/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:MIT/i18n and have to be approved by a translation administrator.
MIT logo.svg
Dit bestand is gelicentieerd onder de Expat Licentie, soms ook bekend als de MIT Licentie:

Copyright © Auteur

Hierbij wordt toestemming verleend, kosteloos, aan iedereen, die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt, de Software te verspreiden zonder beperking, inclusief zonder de beperking het recht te hebben om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samen te voegen, publiceren, distribueren, in sublicentie te geven, en / of van kopieën van de Software te verkopen, en aan personen toe te staan aan wie de Software is ingericht om dit te doen, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtenvermelding en deze toestemming moet opgenomen worden in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

De Software wordt geleverd "zoals deze is", zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en onschendbaarheid. In geen geval zullen de auteurs of auteursrechtenhouders aansprakelijk worden gesteld voor enige claim, schade of andere aansprakelijkheid, hetzij in een contractuele handeling, onrechtmatige daad of anderszins, voortvloeiend uit, uit of in verband met de Software of het gebruik of andere transacties in de software.


Aan de uploader: De MIT License heeft verschillende versies, je wilt mogelijk een meer preciezere licentie specificeren. Klik {{MIT}} om de details te zien.

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{MIT}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{MIT}} instead!