Template:MM/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
David Ross McCord.jpg
Оваа слика е преземена од Мекордовиот музеј
Оваа не е ознака за авторски правен статус на делото. Покрај ова ќе треба да приложите и таква ознака. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

Deutsch | English | español | français | galego | македонски | suomi | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{MM}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{MM}} instead!