Template:MORS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Creative Commons License
Creative Commons Share Alike icon
Автор на оваа содржина е лице од Министерството за одбрана на Република Словенија (MO RS) или Војската на Словенија.

Сликите преземени од www.mo.gov.si и www.slovenskavojska.si мораат да се користат согласно условите на лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 3.0.


English | македонски | slovenščina | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{MORS}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{MORS}} instead!