Template:Malayalam loves Wikimedia event/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Овој шаблон е на Ризницата благодарение на настанот „Малајалам ја сака Викимедија“.
English | हिन्दी | italiano | македонски | മലയാളം | Deutsch | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Malayalam loves Wikimedia event}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Malayalam loves Wikimedia event}} instead!