Template:Malayalam loves Wikimedia event - 2/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Овој шаблон е на Ризницата благодарение на вториот настан на „Малајалам ја сака Викимедија“.
English | français | हिन्दी | italiano | македонски | മലയാളം | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Malayalam loves Wikimedia event - 2}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Malayalam loves Wikimedia event - 2}} instead!