Template:Mechanical Curator image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
BritishLibrary.svg
Оваа слика е од збирката „Механички кустос“ — збир од милион слики отсликани од книги со истечени авторски права и предадени на Ризницата на Flickr од страна на Британската библиотека.

Ставете URL за сликата на Flickr
Ставете системски број на книгата од Британската библиотека


Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربية‎ | беларуская (тарашкевіца)‎ | English | français | galego | македонски | suomi | +/−