Template:Metadata from image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Watermark removed.svg
Текстуалните податоци на самата слика сега се преместени во метаподатоците и/или описната страница на сликата. Вака сликата може да се користи на разни места и добива јазична неутралност, а текстот е полесен за обработка и пребарување. Ризницата е против видливи текстуални информации на самите слики. Сите лиценци што се прифаќаат на Ризницата дозволуваат измени од овој вид како изведено дело. Доколку отстранетиот текст содржел навод на авторот, а сликата не е во јавна сопственост, тогаш заменете ја ознакава со {{attribution metadata from licensed image}}.

Беларуская (тарашкевіца) | Català | Deutsch | English | Español | Français | Galego | Magyar | Italiano | Македонски | മലയാളം | Português | Русский | Sicilianu | Slovenščina | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Metadata from image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Metadata from image}} instead!