Template:Mil.ru/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Medium emblem of the Ministry of Defence of the Russian Federation (21.07.2003-present).svg
Оваа податотека е преземена од мрежните места (mil.ru, минобороны.рф)
на Министерството за одбрана на Руската Федерација и подлежи на авторски права.
Податотекава е објавена под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 4.0.
Накратко: слободно можете да ја распространувате и менувате, под услов да го наведете Mil.ru.

Deutsch | English | español | français | македонски | русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Mil.ru}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Mil.ru}} instead!