Template:Motd/2010-06-07 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
„Нафора и молитви“ (Hostias Et Preces) од Еугенио Терцијани (1824-1889), во изведба на кастрат на папскиот хор, Алесандро Морески (1858-1922). Морески е единствениот кастрат од кого постои снимка, и претставува единствен увид во оваа некогашна музичка традиција.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: