Template:Motd/2010-09-23 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Анимација на неколку географски обележја на Месечината: кратерот Тихо, јужниот пол и басенот Јужен Пол-Ејткен. Сината и зелената боја претставуваат понизок терен, а црвената - повисок.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: