Template:Motd/2010-12-11 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Испалување на „фалко“ - лесен топ од XVII век, во спомен на ненадејниот напад на Женева приреден од савојскиот војвода Карло Емануел I во 1602 г.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: