Template:Motd/2011-02-22 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Анимација на наодите од мисијата THEMIS. Земјиното магнетно поле што ја штити планетата од лошо космичко време честопати отвора две дупки низ кои протекуваат големи количества на сончеви честички.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages:

Motd/2011-02-22 (en) Motd/2011-02-22 (mk)