Template:Motd/2012-04-15 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Анимација на модулот за припомош на товар PAM-D, тука како последен степен на ракетата „Делта II“ со која е лансирано вселенското летало „Феникс“. Степенот бил успешно ставен во вртење, испален, одвртен (метод „јојо“) и исфрлен.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: