Template:Motd/2012-05-14 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Подробните слики направени во Опсерваторијата на сончевата динамика (SDO) во текот на минатата година им помогнаа на научниците да разоткријат нови тајни на сонцето.

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: