Template:Motd/2012-06-06 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Снимка од Опсерваторијата за сончева динамика (SDO) со допонителна обработка за да се добие видливост на елементите. На снимката е прикажана активност во текот на 24 часа (25 септември 2011).

This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: