Template:Motd/2016-08-10 (mk)

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Снимка од сујкинкуцу (水琴窟) — вид дворен украс и музички инструмент кој се состои од закопано прветено грне со дупка на газерот. Кога водата паѓа преку дупката, капките одѕвонуваат во насобраната вода внатре.

 Template:Motd/2016-08-10
This is the Macedonian translation of the Media of the day description page from .

Descriptions in other languages: