Template:Move?/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Поставено е барање за преименување на категоријава.
Корисникот што ја постави ознакава не знае како треба да гласи новото име (или го нема наведено). Доколку ви текнува подобро име, заменете го шаблонов со {{move|ново име|побарано подобро име|2019-06-16}} или пак самите преместете ја. Отстранете ја ознакава ако мислите дека сегашното име е добро.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Move?}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Move?}} instead!