Template:Moved from Japanese Wikipedia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia-logo-v2-ja.png Оваа податотека е пренесена од јапонската Википедија.

Подолу се наведени изворните информации за податотеката.

Име на податотеката

[[:ja:ファイル:{{{filename}}}|{{{filename}}}]]

Опис

{{{description}}}

Историја на податотеката

{{{file_history}}}

Историја на страницата

{{{page_history}}}

Други информации

{{{other_information}}}


Deutsch | English | فارسی | 日本語 | 한국어 | Македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Moved from Japanese Wikipedia}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Moved from Japanese Wikipedia}} instead!