Template:Mprotected/i18n/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:Mprotected/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:Mprotected/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎français • ‎galego • ‎日本語 • ‎македонски • ‎polski • ‎português • ‎русский • ‎Türkçe • ‎українська
Padlock.svg Оваа слика е заштитена бидејќи Главната страница на Ризницата, која е каскадно заштитена.
Сликите на главната страница понекогаш се заштитуваат поради нивната голема истакнатост. Сите неопходни промени можете да ги предлагате на разговорната страница.

English | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Mprotected}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Mprotected}} instead!