Template:Museo de Arte Popular CC-BY 3.0 License/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа слика е доставена како дел од соработката помеѓу Викимедија Мексико и Музејот на народната уметност на Град Мексико. Изворните фотографии и нивните репродукции се дело на музејскиот кадар или трети лица што работеле во негово име.

català | English | español | français | македонски | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Museo de Arte Popular CC-BY 3.0 License}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Museo de Arte Popular CC-BY 3.0 License}} instead!