Template:Museum für Hamburgische Geschichte license CC-BY-SA 3.0/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Лого на Историскиот музеј на Хамбург Оваа слика е доставена како дел од соработката со Историскиот музеј на Хамбург (Museum für Hamburgische Geschichte). Историскиот музеј на Хамбург е дел од задолжбината Задолжбината „Историски музеи - Хамбург (Stiftung Historische Museen Hamburg). Изворните фотографии и репродукции се дело на персоналот на музејскиот персонал или трето лице работејќи во негово име.

Deutsch | English | español | हिन्दी | français | العربية | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Museum für Hamburgische Geschichte license CC-BY-SA 3.0}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Museum für Hamburgische Geschichte license CC-BY-SA 3.0}} instead!