Template:NARA-cooperation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
NARA Logo created 2010.svg
Оваа податотека е доставена на Ризницата од Националната управа за архиви и записи на САД, како дел од проект за соработка. Службата нуди слики од американската и светската историја кои се во јавна сопственост или под слободна лиценца.

български | Deutsch | English | Esperanto | español | français | Ido | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Nederlands | português | русский | Türkçe | українська | 中文 | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{NARA-cooperation}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{NARA-cooperation}} instead!