Template:NARA-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
NARA Logo created 2010.svg
Оваа податотека е преземена од граѓата на Националната управа за архиви и записи на САД, заведена во ARC под назнаката недостасува.

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربيَّة | Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | Nederlands | polski | português | русский | slovenščina | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 한국어‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{NARA-image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{NARA-image}} instead!