Template:NASA-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Shuttle.svg
Оваа слика или видеоснимка е заведена во еден од центрите на НАСА.

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  български  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  فارسی  français  galego  magyar  հայերեն  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  русский  sicilianu  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{NASA-image}} instead.