Template:NIAH/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Coat of arms of Ireland.svg
Овој предмет е заведен во Националниот записник на архитектонско наследство на Ирска но засега бројот е непознат.

Deutsch | English | македонски | +/−
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{NIAH}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{NIAH}} instead!