Template:NYPL-image-DigitalID/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
New York Public Library 1908c.jpg
Оваа слика е преземена од Дигиталната библиотека на Њујоршката јавна библиотека под дигиталната назнака {{{id}}}: digitalgallery.nypl.orgdigitalcollections.nypl.org

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربية | беларуская (тарашкевіца) | বাংলা | English | français | hrvatski | italiano | македонски | Nederlands | русский | Türkçe | українська | 中文 | +/−